• Staffanstorp –
  • Bara –
  • Dalby –
  • Genarp –
  • Hjärup –
  • Klågerup –
  • Lund –
  • Malmö –
  • Veberöd -
  • Åkarp
logo
Home / huvudnyheter / DittNyaBadrum är butiken som sedan starten skapat konceptet

DittNyaBadrum är butiken som sedan starten skapat konceptet

”nyckelfärdiga badrum till fast totalpris”.

– Kunden har en enda kontakt. Vi ser till att allt utförs på bästa sätt och av riktiga proffs. Från elektriker till rörläggare och plattsättare. En projektledare organiserar och ansvarar för att varje uppdrag utförs helt enligt kundens önskemål och val. Det vi vill ge är trygghet och en enkel process. Det är vad vårt koncept går ut på, förklarar Sanna.

Kompletta badrum i butiken

Inspiration till ditt nya badrum hämtar du i butikerna. Här kan man uppleva ett dussintal kompletta badrumsmiljöer i verklig storlek Från kakel och klinker till dusch, toalettstol, kommoder och faktiskt ända ner till de små detaljerna så som handdukskrokar, belysning, strömbrytare och dimmers.

Tillsammans med kunden ritar Sanna och hennes kollegor ditt nya badrum i 3D, för att slutresultatet ska vara tydligt redan innan arbetet börjar.

– Vårt utbud av kakel, klinker, keramik och möbler är komplett vilket ger kunden en unik möjlighet att skapa sitt eget drömbadrum tillsammans med oss. Därför är det viktigt att kunna visa kunden olika alternativ, menar Sanna.

Kvalitet

Sanna pratar mycket om hur viktig kvaliteten är för just badrummet. Därför har de valt ut de bästa tillverkarna som partners.

– Vi hjälper till med medvetna val från framförallt svenska tillverkare med hög kvalitet och miljömedvetenhet som ledord, berättar Sanna entusiastiskt.

Granne med McDonald’s och Statoil

Adressen i Lomma är Tenngatan 19. Enklare beskrivet, granne med McDonald’s och Statoil, strax efter infarten från Lund.

Lördagen den 28 februari och söndagen den första mars är det invigning mellan kl 10-15 båda dagarna. Den nya butiken är sprängfylld med inspiration och fina erbjudanden, lovar Sanna:

– Och lite extra, som varm korv till alla besökare och ansiktsmålning för barnen. Vi ser fram emot att etablera oss i Lomma-Bjärred. Det är orter som utvecklas starkt och för oss ligger en nyetablering helt rätt i tiden. Vi öppnade på Rondellen i Staffanstorp 2009. Efter sex år vet vi att vårt tydliga och ärliga koncept fungerar och uppskattas av kunderna. Detta ska bli riktigt roligt!

DittNyaBadrum öppnar i Lomma

Invigning lördag 28 februari – söndag 1 mars, kl. 10-15 båda dagarna.

Adress: Tenngatan, intill Statoil och McDonald’s

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top