• Staffanstorp –
  • Bara –
  • Dalby –
  • Genarp –
  • Hjärup –
  • Klågerup –
  • Lund –
  • Malmö –
  • Veberöd -
  • Åkarp
logo
Home / Uncategorized / Lill-Babs gästar Sunnanå och du är välkommen

Lill-Babs gästar Sunnanå och du är välkommen

I maj sände SVT det första programmet signerat Live från Sunnanå – en varm, rolig och musikalisk närkontakt med den folkkäre artisten Hasse Andersson.

Med över en miljon tittare var man mycket nöjd på SVT och har därför gett företaget Sunnanå Production förnyat förtroende. Denna gång står allas vår Barbro ”Lill-Babs” Svensson på tur.

Frågan är befogad: Hur kan en inspelningsstudio i lilla Sunnanå komma ifråga för artistikoner som Hasse och Lill-Babs?

-Vi har ett brett kontaktnät eftersom vi själva är musiker och vi tycker att vi har hittat ett riktigt bra TV-format. Utöver detta har vi samarbetat med SVT i så många år att de helt enkelt litar på oss. Glädjande är också att programmet med Lill-Babs kommer att sändas i ettan under självaste under julhelgen! säger Viktoria och Anders Johansson, ägare av Sunnanå Production.

Som en mysig kväll hos en god vän

Live från Sunnanå med Lill-Babs börjar fredagen den 16 oktober, vid sextiden på kvällen. Publiken hälsas hjärtligt välkommen att vara med under två magiska inspelningskvällar i Sunnanå. Studion är inte den största, här ryms 150 personer per kväll.

-Live från Sunnanå är avväpnande och avspänt. Det känns inte riktigt som en show, utan istället mysigt och intimt. Den runda scenen gör att alla i publiken är nära både artisten och musikerna. Någon programledare finns inte, artisten måste vara av den kalibern att han eller hon själv kan styra upp en timmes konsert och underhållning, förklarar Anders.

Vid åtta greppar Lill-Babs mikrofonen och sedan är det upp till henne hur det hela utvecklas.

-Sist fick vi höra både från Hasse och publiken att man glömde att det faktiskt var en TV-inspelning, att det mer kändes som en förtrolig kväll med en god vän, berättar Viktoria.

Varm buffé, kaffe, mingel, eftersnack och DJ som spelar Lill-Babs-passande musik ingår i de 450 kronor som biljetten kostar. Hur dags festen slutar är oklart, men samma tid på lördagskvällen stiger Lill-Babs åter upp på scenen.

För själva TV-programmet väljs sedan de bästa delarna från de båda kvällarna, mixade med äldre klipp och intervjuer.

Viktoria = Doris = Vicki

Sunnanå Production är stolta över den nya satsningen Live från Sunnanå, men företaget har mycket mer på agendan. Den gladlynta men professionella Viktoria har flera alter egon. Vad sägs om Doris i Doris och Knäckebröderna? Och jo, Helding är ingen mindre än Anders och bakom Hilding döljer sig vännen Mikael Hansen. Hur många av oss, barn som vuxna, har inte vridit oss av skratt åt dessa ystra tokstollar?

Dessutom – och hör upp nu alla barn – har fjorton nya program av Hos Vicki spelats in. Vecka 50, strax före jul, börjar de sändas igen, och visst är det Viktoria som är Vicki! Lägg därtill den stora barnprogramssuccén Amigo Grande, som Sunnanå Production har producerat i åtta år!

Lill-Babs – en institution

Sunnanå – någonstans i gränslandet mellan Staffanstorp, Arlöv och Malmö – ligger tryggt inbäddat mellan åkrar och hästhagar. Det må te sig som en slumrande idyll, men skenet bedrar. Här huserar några av svensk TV:s allra tokroligaste figurer.

-Men blanda inte ihop tokstollarna med Lill-Babs, protesterar Viktoria, Barbro står näst på tur och vi är stolta och glada över att en sådan institution inom svensk underhållning kommer hit och summerar sitt liv på scen.

-Sedan får vi se vad som händer. Vi har fler namn på lut, men än är det för tidigt att gå ut och berätta, säger Anders.

RUTA:

Live från Sunnanå med Barbro ”Lill-Babs” Svensson

16 och 17 oktober, kl. 18.00

Läs mer och köp biljetter på www.livefransunnana.se

Arr: Sunnanå Production

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top