Page 4 - spegeln stortidning 2014 nr 8
P. 4
4
Adam Thorstensson är
Ny krögare på Staffanstorps Gästis
Staffanstorps Gästis har fått en ny krögare, Adam Thorstensson.
-Jag har funnits med ett tag bakom kulisserna, främst i frågor
som rör fastigheten, men nu ser jag fram emot att ta det övergri-
pande ansvaret för den dagliga driften, säger Adam.
Service är inget nytt för Adam. Han har man gärna kvar och pratar vidare över en fanstorpsk”, midsommarafton på Gästis! Adam Thorstensson
jobbat i butik och haft diverse roller på kopp kaffe. -I sommar blir det också allsång med är Staffanstorps Gästis
skidorter i Sverige och Australien, inte Köksmästare Marcus Hester är dock klar Linda i Gästis fina trädgård och till hösten nye krögare.
minst som skidlärare. Han har även för dagen. blir det någon afton med spännande tema,
utbildat skidlärare. I ryggen har han en -Jag och Adam känner varandra sedan lovar Adam. disken. Imorgon är det fredag. Det betyder
högskoleexamen i ekonomi och ledar- tidigare. Adam har ju funnits med här i extra många lunchgäster som vill njuta
skapsutbildningar. bakgrunden. Vi fungerar bra ihop som De sista lunchgästerna börjar känna sig av Gästis generösa lunchbuffé och äkta
-Ekonomi är alltid bra att kunna, men team ihop och har alltid haft en bra dialog. klara. Snart hörs mest skrammel från skånsk äggakaga à la Marcus ”Mackan”
i min nya roll anser jag att servicebiten Med Adam som krögare går vi in i en ny Hester.
är det allra viktigaste. Det handlar om fas, som känns både lovande och spän- -Den äggakagan har rykte om sig långt ut-
att driva verksamheten och personalen nande, säger Marcus. anför Staffanstorps gränser, säger Adam
på Gästis så att alla trivs. När jag säger med beundran i rösten.
alla menar jag såväl de som arbetar här Traditionellt skånskt
som de som besöker oss. Våra kunder är Adam tackar sin föregångare Stefan Möl-
det viktigaste vi har. De ska inte bara få ler för det fina jobb han har lagt ner under
riktigt god mat i en fin miljö, de ska också sin tid på Gästis:
känna sig riktigt välkomna och trivas, -Stefan har byggt upp ett bra kundunderlag
betonar Adam. och ett gott rykte. Vi kommer att fortsätta
att stå för det traditionellt skånska, den goda
Känns lovande stämningen och de många evenemangen.
Den stora lunchrushen är över för dagen. Högst upp på evenemangslistan står en
Klockan har hunnit bli fyra på torsdagens vinprovning i slutet av april. Planeringen
eftermiddag. Aprilsolen ler och kastar inför midsommarafton är i full gång och
kittlande strålar genom fönstren. Vid ett Adam avslöjar att populära Voize står
fåtal bord sitter fortfarande ett antal sena för underhållningen. Med andra ord blir
lunchgäster. De har inte bråttom. Här sitter det en riktigt skånsk, till och med ”staf-
Nominera
Årets eldsjäl
i Staffanstorp Vet du någon som brinner för något och
lägger ner en stor del av sin tid och kraft på
detta? Tycker du att hen ska bli utsedd till
Årets eldsjäl i Staffanstorp?
Senast den 26 april ska du skicka din nominering till
johan.gustafsson@sparbankenskane.se
Glöm inte skriva både namn och motivering!
Vinnaren får sitt pris på Guldkvällen som går av stapeln
den 29 maj på Staffanstorps Gästis.
Adam Thorstensson är
Ny krögare på Staffanstorps Gästis
Staffanstorps Gästis har fått en ny krögare, Adam Thorstensson.
-Jag har funnits med ett tag bakom kulisserna, främst i frågor
som rör fastigheten, men nu ser jag fram emot att ta det övergri-
pande ansvaret för den dagliga driften, säger Adam.
Service är inget nytt för Adam. Han har man gärna kvar och pratar vidare över en fanstorpsk”, midsommarafton på Gästis! Adam Thorstensson
jobbat i butik och haft diverse roller på kopp kaffe. -I sommar blir det också allsång med är Staffanstorps Gästis
skidorter i Sverige och Australien, inte Köksmästare Marcus Hester är dock klar Linda i Gästis fina trädgård och till hösten nye krögare.
minst som skidlärare. Han har även för dagen. blir det någon afton med spännande tema,
utbildat skidlärare. I ryggen har han en -Jag och Adam känner varandra sedan lovar Adam. disken. Imorgon är det fredag. Det betyder
högskoleexamen i ekonomi och ledar- tidigare. Adam har ju funnits med här i extra många lunchgäster som vill njuta
skapsutbildningar. bakgrunden. Vi fungerar bra ihop som De sista lunchgästerna börjar känna sig av Gästis generösa lunchbuffé och äkta
-Ekonomi är alltid bra att kunna, men team ihop och har alltid haft en bra dialog. klara. Snart hörs mest skrammel från skånsk äggakaga à la Marcus ”Mackan”
i min nya roll anser jag att servicebiten Med Adam som krögare går vi in i en ny Hester.
är det allra viktigaste. Det handlar om fas, som känns både lovande och spän- -Den äggakagan har rykte om sig långt ut-
att driva verksamheten och personalen nande, säger Marcus. anför Staffanstorps gränser, säger Adam
på Gästis så att alla trivs. När jag säger med beundran i rösten.
alla menar jag såväl de som arbetar här Traditionellt skånskt
som de som besöker oss. Våra kunder är Adam tackar sin föregångare Stefan Möl-
det viktigaste vi har. De ska inte bara få ler för det fina jobb han har lagt ner under
riktigt god mat i en fin miljö, de ska också sin tid på Gästis:
känna sig riktigt välkomna och trivas, -Stefan har byggt upp ett bra kundunderlag
betonar Adam. och ett gott rykte. Vi kommer att fortsätta
att stå för det traditionellt skånska, den goda
Känns lovande stämningen och de många evenemangen.
Den stora lunchrushen är över för dagen. Högst upp på evenemangslistan står en
Klockan har hunnit bli fyra på torsdagens vinprovning i slutet av april. Planeringen
eftermiddag. Aprilsolen ler och kastar inför midsommarafton är i full gång och
kittlande strålar genom fönstren. Vid ett Adam avslöjar att populära Voize står
fåtal bord sitter fortfarande ett antal sena för underhållningen. Med andra ord blir
lunchgäster. De har inte bråttom. Här sitter det en riktigt skånsk, till och med ”staf-
Nominera
Årets eldsjäl
i Staffanstorp Vet du någon som brinner för något och
lägger ner en stor del av sin tid och kraft på
detta? Tycker du att hen ska bli utsedd till
Årets eldsjäl i Staffanstorp?
Senast den 26 april ska du skicka din nominering till
johan.gustafsson@sparbankenskane.se
Glöm inte skriva både namn och motivering!
Vinnaren får sitt pris på Guldkvällen som går av stapeln
den 29 maj på Staffanstorps Gästis.