• Åkarp
logo
Home / Föreningsliv / Staffanstorps GIF P04 vinnare av Another Nest Höstcup

Staffanstorps GIF P04 vinnare av Another Nest Höstcup

Söndagen den 18 oktober var en kall höstmorgon med tidig samling. Det var dags för cupspel i Bjärred och det blevtill en heldag, då vinsterna ramlade in en efter en.

Totalt spelade laget sju matcher. Staffanstorp vann i en tight och spännande final över Fortuna FF. Killarna chockstartade finalen och tog ledningen med 1-0 efter en minut. Målgörare Jakob Stern. Senare i första halvlek får de in tvåan, gjord av Andi Z…ejnullahu. Andra halvlek lyfter Fortuna upp laget och pressar rejält. Fortuna reducerar. De sista minuterna var nervpirrande för både tränare och publik, men killarna kämpar och försvarar med sina sista krafter. Slutsignalen går och jublet stiger!