• Staffanstorp –
  • Bara –
  • Dalby –
  • Genarp –
  • Hjärup –
  • Klågerup –
  • Lund –
  • Malmö –
  • Veberöd -
  • Åkarp
logo
Home / huvudnyheter / Caroline Jönsson och filmen ”Den unge Zlatan” i Staffanstorp den 10 maj kl.19 – ca 21.30
Caroline Jönsson och filmen ”Den unge Zlatan” i Staffanstorp den 10 maj kl.19 – ca 21.30
Den unge Zlatan. Foto Stefan Berg

Caroline Jönsson och filmen ”Den unge Zlatan” i Staffanstorp den 10 maj kl.19 – ca 21.30

F d landslagsmålvakten Caroline Jönsson har gjort allt inom fotbollen. Med 80 landskamper, 13 SM-medaljer, deltagande i flera OS, VM, EM samt ledar- och tränarerfarenheter har hon en bred erfarenhet av fotbollsvärlden. Hon vet hur det är att känna pressen att alltid prestera på topp.

Numera är Caroline Jönsson idrottspsykolog och vi är glada över att kunna erbjuda alla fotbollsintresseradeatt lyssna och diskutera med henne då hon medverkar tisdagen den 10 maj kl.19.00 i Staffanstorp i samband med visningen av ”Den unge Zlatan”, den nya dokumentärfilmen av Fredrik Gertten och Magnus Gertten.

Kvällen börjar kl.19 med en föreläsning av Caroline Jönsson. Därefter visas filmen som sedan följs av ett samtal mellan Caroline och publiken. Kvällen beräknas sluta tidigast 21.30.

Zlatan Ibrahimovic är Sveriges främste fotbollsspelare genom tiderna. Historien om Rosengårdsgrabben är en framgångssaga utan motstycke i svensk idrottshistoria. Men resan från Malmö till världens strålkastarljus var allt annat än självklar!

Den unge Zlatan” är filmen om hur Zlatan från Rosengård blev “Ibra” med hela världen! En kaxig supertalang, lika karismatisk som briljant, men med en vrede inom sig ständigt på gränsen att explodera ute på planen. Det är också historien om en ung pojke under konstant press från sin omgivning, som helt ensam lämnade Sverige för att slå sig in i fotbollens finrum. En stenhård kamp både på och utanför planen.

Bröderna Gertten följde Zlatan under två år i Malmö FF, under den uppmärksammade övergången till Ajax och den första tiden i Holland. Detta tillsammans med nyfilmade intervjuer med medspelare, motspelare, tränare och andra som stod Zlatan nära, har resulterat i ett närgånget och personligt porträtt.

Filmen visas i hörsalen, Staffanstorps bibliotek med början kl.19.00.

Det är fri entré, men förhandsanmälan krävs på tel.046-25 12 66.

Arr. CineSkåne och Kultur & Fritid Staffanstorps kommun i samarbete med fotbollsföreningarna i kommunen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top