• Staffanstorp –
  • Bara –
  • Dalby –
  • Genarp –
  • Hjärup –
  • Klågerup –
  • Lund –
  • Malmö –
  • Veberöd -
  • Åkarp
logo
Home / huvudnyheter / Sportringen har öppet till 22 på Kulturfesten
Sportringen har öppet till 22 på Kulturfesten

Sportringen har öppet till 22 på Kulturfesten

För 3,5 år sedan startade Roger och Eva Sportringen i Staffanstorp. Det är en lokal sportaffär med läge mitt i centrum. Där träffar du Roger, Eva och Sara i butiken. De har båda ett stort intresse och känsla för sport. Och det är inget man tar miste på när man kliver in i butiken. Man får genast inspiration till att köpa något av de fina träningsplaggen som hänger fint uppskyltade så att man verkligen ser vilket utbud de har. Är man tveksam till vad som verkligen är bäst till det man vill ha kläderna till så hjälper de gärna till med stor sakkunskap.
De jobbar både mot privatpersoner, klubbar och förtag. I dagsläget har det ett antal idrottsklubbar knutna till sig. Den senaste av dem, Staffanstorps judoklubb, inledde de i dagarna ett samarbete med. Samarbetet med de olika idrottsklubbarna är något som de tycker är väldigt roligt. Att kunna hjälpa dem med att hitta bra idrottskläder och material känns bra.
De försöker också att utveckla sig mot företagsbiten då de hjälper företag att välja sina profilkläder hos dem. Där ställer de upp med allt från förslag till tryckning till färdig produkt. Tryckmaskinen har de på plats så där är inga långa väntetider som gäller utan inom ett par veckor så har de produkten klar.
På kulturfesten kommer de att ha öppet som vanligt under dagen men även på kvällen fram till klockan 22.00. Under hela dagen kommer de att ha 20 procent på valfria varor dock inte kampanj och reavaror. På kvällen kommer också den stora godisskålen att stå framme.
I butiken kommer där dessutom vara två stycken konstnärer som ställer ut sina alster dels Annelie Kristensson en ung självlärd konstnär att ställa ut sina alster hos dem under kvällen. Annelie målar abstrakt i akryl. Hon använder sig främst av pensel, palettkniv och slickepott när hon målar. Eftersom hon är relativt nyinflyttat till kommunen så är det ett tillfälle för alla att se hennes alster.
Även Gustav Norberg ställer ut. Han är en ung konstnär sprungen ur graffitikulturen. Han bor och arbetar i Malmö under pseudonymen U&ir 1 (You And I Are One). Gustav kombinerar det konstruktiva bildspråket med graffitins lek med ord och hans målningar kännetecknas av grafisk stil blandat med abstrakta element. Målar med spray och akryl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top