• Staffanstorp –
  • Bara –
  • Dalby –
  • Genarp –
  • Hjärup –
  • Klågerup –
  • Lund –
  • Malmö –
  • Veberöd -
  • Åkarp
logo
Home / huvudnyheter / Staffanstorps Sportdrills IF visar framfötterna!

Staffanstorps Sportdrills IF visar framfötterna!

Vid helgens miniortävling i sportdrill i Bjuv tog

Staffanstorpstjejerna två pallplatser i varje deltävling!!

Lördagen den 17 januari 2015 anordnade Bjuv/Helsingborg Drillsportförening ”Bjuvsdrillen” i Brogårdahallen i Bjuv. Detta var miniorernas sista tävling för denna säsong och dit kom tävlanden från Bjuv/Helsingborg, Kalmar, Nybro och Staffanstorp. Tjejerna från Staffanstorp fick börja dagen tidigt för att vara på plats i hallen redan innan klockan slagit åtta. Tränarna samlade ihop alla drilltjejer och såg till att alla var klara för hår- och klädkontroll.

Strax därefter var det dags för solisterna att värma upp innan dagens tävling satte igång. Koncentrerade tjejer i fina dräkter sågs utföra sina dans- och gymnastikprogram med stav till härlig musik. I solo tävlade idag tre stycken Staffanstorpare. Nicole Martyn placerade sig på första plats, Linnea Lövgren på andra plats och Selma Vensryd på fjärde plats.

Efter lite paus och poängräkning av domarna värmde duetterna upp. Från Staffanstorp fanns två duetter. Första platsen togs av en duett från Bjuv/Helsingborg. Madelen Thörnqvist och Matilda Andersson tog silver och Cornelia Carlberg-Björkell och Elin Hansson tog brons.

Därefter var det dags för de olika teamen att värma upp. Staffanstorp hade två team närvarande. Tyvärr hade Staffanstorps ”Team Lila” fått lämna återbud pga av sjukdom, så var det även för ett team från Bjuv/Helsingborg, så kvar fanns sex tävlande team.

Första platsen togs av Bjuv/Helsingborgs Team C. Silvrets togs av Staffanstorps Miniorteam 2 även kallade ”Team Circus” bestående av Linnea Lövgren, Nicole Martyn, Saga Nilsson, Emma Oskarsson, Elin Jönsson och Cynthia Almobarak. Staffanstorps Miniorteam 1, även kallade ”Team Gul”, bestående av Matilda Andersson, Madelen Thörnqvist, Cornelia Carlberg-Björkell, Elin Hansson, Selma Vensryd och Mebel Simonsson tog hem bronsmedaljerna.

Efter prisutdelningen var tävlingsdagen till ända och all publik tackade för en underhållande tävlingsdag! Vilka tjejer!

Om någon är intresserad av att börja drilla har Staffanstorps Sportdrills IF drillekis för barn mellan 3-6 år, på söndagar kl 10-11 på Stanstorpsskolan. Kontakta Susanne på 0702-892452.

Det finns även plats i nybörjargruppen på Stanstorpsskolan på torsdagar kl 17-18 för de som är 7 år och äldre. Kontakta tränare Carina på 0733-760179.

Läs även om klubben på: http://www.staffanstorpsshowdrill.se/ eller följ klubben på Facebook och Instagram.

Hälsningar

Petra Vensryd
Staffanstorps Sportdrills IF

Staffanstorp 2015-01-17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top