• Staffanstorp –
  • Bara –
  • Dalby –
  • Genarp –
  • Hjärup –
  • Klågerup –
  • Lund –
  • Malmö –
  • Veberöd -
  • Åkarp
logo
Home / huvudnyheter / Hur ser din semesterdröm ut?
Hur ser din semesterdröm ut?

Hur ser din semesterdröm ut?

En kryssning över turkosa vatten, med strandhugg bland Medelhavets pärlor? Eller i exotiska Karibiens övärld? En solsäker resa fylld med kittlande upplevelser varvade med lata dagar vid poolen? Hur ser din semesterdröm ut?

Oavsett vilket välkomnar Ticket dig till en kundkväll på Elite Hotel Ideon i Lund, torsdagen den 17 mars.

-Efter mingel med snittar och ett glas av något gott, lämnar vi ordet till Solresors och MSC Cruises representanter, som berättar om sina lockande och breda reseutbud och svarar på dina frågor, säger Stina Jensen, säljchef för Ticket i Lund.

Så många guldkorn som möjligt

Ticket är Nordens största privatresebyrå för såväl charterresor som egenpaktering, helt enligt kundens egna önskemål. På Klostergatan i Lund, mitt emot Grand Hotel, möts man av Stina Jensen, Anna Wendel, Annika Sotiriou och Emelie Nilsson-Tuomi.

-Nuvarande konstellation har arbetat ihop i mer än ett år och vi kompletterar varandra väldigt väl. Någon av oss har bott i USA i flera år. En av oss är född i Grekland. En annan av oss är trebarnsmamma och vet det mesta om familjeresor. Vi rådfrågar och bollar med varandra, för att kunden ska få så många guldkorn som möjligt under sin resa, säger Stina Jensen.

Upplevelser med Solresor

Torsdagen den 17 mars går i semesterresornas tecken. Solresor har tydligt uppfattat våra nya reslustar. Vi vill inte bara ligga vid poolen eller på stranden. Vi vill ha upplevelser! Se, förstå och lära känna landet, dess historia, kultur och kulinariska konst.

-I paketet ingår, utöver flyg och hotell, fritt val av en handfull utflykter. Premiumresorna har blivit mycket populära, kommenterar Stina Jensen.

Sommarens resor går till välbekanta favoriter som Mallorca, Algarve, Azorerna, Dubrovnik, Kreta och Rhodos, men också till pärlor som Istrien, Kalabrien och Bodrum.

Möt en ny stad varje morgon med MSC Cruises

MSC Cruises välkomnar dig ombord på sin flotta bestående av tolv stolta, bekväma och vackra kryssningsfartyg. Möt en ny stad varje morgon! Välj mellan västra Medelhavet, västra Medelhavet med avstickare ut i Atlanten till såväl Teneriffa som Madeira eller östra Medelhavet. Kittlar dina nerver för en långresa, finns också Arabiska havet och Persiska viken på menyn, med öknar och oaser, kameler, Formel 1-tävlingar, beduinmarknader och futuristiska shoppinggallerior. Välkommen till kontrasternas värld!

Ticket vet

Ticket vet vart vi tar vägen i sommar. Staffanstorp och närliggande kranskommuner talar sitt tydliga språk i deras resestatistik fram till 15 februari 2016, berättar Stina Jensen:

-Mallorca har tagit täten som sommarens mest populära resmål, följt av Kreta och Cypern. Nationsmässigt leder Spanien ligan, följt av Grekland och därefter USA. Turkiet tappar något. Det är en trend man inte sällan ser för ett resmål som har ökat flera år i rad. Dessutom kan oroligheterna spela in till viss del. Dock finns resmål som Antalya kvar på topp tio-listan. Inte minst för barn barnfamiljer är det fortfarande ett populärt resmål och man känner sig trygg med UD:s rekommendationer. Bland storstäderna ligger Paris i topp i sommar. Bubblarna är Prag och Rom, som båda ökar starkt.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top