• Staffanstorp –
  • Bara –
  • Dalby –
  • Genarp –
  • Hjärup –
  • Klågerup –
  • Lund –
  • Malmö –
  • Veberöd -
  • Åkarp
logo
Home / Föreningsliv / FÖRENINGAR / Ännu en tipptopp helg i La France!!
Ännu en tipptopp helg i La France!!
Staffanstorps Sportdrills IF

Ännu en tipptopp helg i La France!!

”BOOM boom BOOM!!”

”Vilken smäll på Cup Europé Du Nord 2016. Mina drillkompisar slutar aldrig att imponera. Bästa omgången hittills för säsongen. Med sjuka poängrekord i alla klasser, gåshud av publiken, jublet och alla hejarrop från alla. Vilket stöd vi fick MERCI.”

”Träffat nya och gamla vänner från Holland, Frankrike och Norge och med minnen för livet lämnar vi landet för att om två veckor återvända för att tävla igen och göra det som vi älskar mest: ATT DRILLA.”

Citaten kommer från drilltjejernas Instragram och Facebook från helgen 18-19 juni.

En liten trupp på sju aktiva, en ledare och två anhöriga, som på fredagen den 17 juni tog flyget till Paris för sen vidare i hyrbilar köra till tävlingshallen.

På lördagen var det dags för tävling i compulseries/shortprogram och i freestyle junior, en bra träning inför kommande VM där detta är obligatoriska tävlingsmomenten. Compulseries är för juniorer där de visar upp olika drillmoment. Shortprogram är ett kortare teknikprogram för seniorer.

Klubbens mål var att slå Norge i juniorklassen och det var inga problem. Sara Persson blev 1:a, Wilma Borgshammar 2:a, Lisa Strid 4;a & Hanna Persson 7:a.

I seniorklassen med shortprogram blev Maria Ridell 3;a och Frida Eriksson 5;a.

 

Resultat freestyle junior: Wilma Borgshammar blev 3;a, Lisa Strid 6;a, Sara Persson 10:a, Hanna Persson 22:a och Erica Sassler 23:e.

Resultat freestyle senior: Maria Ridell blev 4;a och Frida Eriksson 5;a.

På söndagen var det dags för junior och senior pair, freestyle senior och för teamklasserna att tävla. Poängrekord och en 2:a plats för både junior pair Hanna Persson/Lisa Strid & senior pair: Wilma Borgshammar/Frida Eriksson. Poängrekord blev det för teamet som tog hem 1;a platsen! Allt avslutades med att teamet fick ta hem den största bucklan för högsta poängen i teamklassen.

Glädjetårar flödar från en STOLT tränare för allas insats under helgen!

Carina Svensson, med hjälp av drilltjejerna: Maria Ridell, Frida Eriksson och Lisa Strid.

 

 

 Hanna och Lisa

Hanna och Lisa

 

 

 

Frida och Wilma

Frida och Wilma

Staffanstorps Sportdrills IF

2016-06-21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top