• Staffanstorp –
  • Bara –
  • Dalby –
  • Genarp –
  • Hjärup –
  • Klågerup –
  • Lund –
  • Malmö –
  • Veberöd -
  • Åkarp
logo
Home / huvudnyheter / ABBA Köket – ett år på Rondellen
ABBA Köket – ett år på Rondellen

ABBA Köket – ett år på Rondellen

Nu i dagarna är det ett år sedan ABBA Köket AB öppnade sina utställnings­lokaler på Rondellens handelsområde. Det är ett beslut som de inte ångrar.

Nisse säger:

-Att vi öppnade våra lokaler här har bara varit en fördel, både för oss och våra kunder. Det ligger väldigt lättillgängligt och det är lätt för kunderna att hitta hit. Dessutom får vi in många spontankunder som besöker något av de andra företagen och då passar på att titta in till oss.

Just samarbetet mellan företagen ute på Rondellen är något som personalen på ABBA Köket tycker är positivt. En kund som köper ett kök av oss kan gå in till el­butiken sidan om och beställa vitvaror så att de får just det köket de vill ha med skåp, bänkar men även spis, kylskåp med mera.

När du gör ett besök hos dem så träffar du antingen Anders eller Kyllan, ABBA Kökets två kökskonsulenter, som hjälper dig till rätta. De kan ge dig goda råd och tips om vad som finns och hur man löser olika problem som kan uppstå vid ombyggnad av ett kök. De har dessutom direktkontakt med elektriker och vvs:are så när du har beställt ditt kök så får du det snabbt och lätt installerat. Du får hela köket installerat från golv, skåp och kakel.

Hos ABBA Köket kan du inte bara köpa hela kök, du kan även byta ut dina skåp­luckor eller göra andra kompletteringar. Du kan byta nederluckorna men behålla dem där uppe eller tvärt om, allting är möj­ligt. Genom att de har egen tillverkning är köksluckor och köksbänkar är deras stora sak. Köksluckorna görs i laminat men även i massivt trä. Vill du se hur det går till så gör ett besök i deras tillverknings­lokaler nere på ”gamla Foodia”. Just att de har egen tillverkning gör att de inte har några långa leveranstider utan du kan få ditt kök ganska snabbt.

Att ABBA Köket är ett företag med långa anor i Staffanstorp är något som personalen emellanåt upplever. Det har kommit in kunder som köpte köksluckor av dem 1991 som nu kommer in 2014 och vill renovera sitt kök på nytt. Eller så har de flyttat och vill renovera köket i det nyköpta huset efter sitt eget tycke och smak. Det händer också att det kommer in kunder som är barn till deras tidigare kunder och berättar att deras föräldrar köpte köksluckorna av dem när de byggde sina hus och nu vill även barnen ha sina kök därifrån. Det borgar för att köken de säljer är av kvalitet.

ABBA köket har öppet alla dagar i veckan, måndag till söndag så där finns alltid någon tid som passar dig för ett besök hos dem. Ett besök hos dem ger dig alltid inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top