• Staffanstorp –
  • Bara –
  • Dalby –
  • Genarp –
  • Hjärup –
  • Klågerup –
  • Lund –
  • Malmö –
  • Veberöd -
  • Åkarp
logo
Home / NÖJE / EVENEMANG / Studio S i Hjärup fyller tio år:
Studio S i Hjärup fyller tio år:
Sarah Hylander och Jenny Svensson Foto: Zoltan Sabo testar det nya redskapet monkeybar.

Studio S i Hjärup fyller tio år:

Jubilerar med nya, tuffaste träningsmetoden

Du har sett dem på TV – the Ninja Warriors – som springer, lyfter, kastar sig, klättrar, hoppar, knuffar och släpar sig igenom den tuffaste av hinderbanor.

– Det absolut senaste inom träning och en fantastiskt rolig träningsform. Jag är superstolt att vi kan erbjuda detta, säger Pethra Perchun på Studio S.

Tio år har gått sedan Studio S öppnade på Jakriborg i Hjärup. Lagom till jubileet har det möblerats om ordentligt på den stora gymanläggningen. Ny entré med mysig lounge. Spinningsal med anslutande salong, lika familjär som ett vardagsrum. Luftigare gym. Slutligen den helt nya avdelningen för hinderbanan, starkt inspirerad av Ninja Warriors-trenden. I princip är det bara vattengravarna som saknas.

Vågar du utmana dig själv?

Träningsformen bygger på rörelser och kraftprov som en gång i tiden var självklara för oss människor, men som har fallit bort efter hand som en stor del av oss har hamnat vid skrivbord och datorer. Flytta en stenbumling eller dra en tung släde. Svinga dig i trädgrenarna över en ravin. Ta dig upp för en skrovlig, brant bergsvägg. Hoppa över en å. Vissa moment är lika för alla, för andra moment finns ”barnalternativ”, för hinderbana – framhåller Pethra Perchun – kan verkligen vara roligaste superträningen för hela familjen!

– Träning i hinderbana, med tolv till femton rejält varierande hinder, handlar om att utnyttja alla våra fysiska färdigheter; explosivitet, styrka, uthållighet, vighet och balans. Roligare än så här blir det inte, med betoning på roligt, säger Pethra Perchun, för det är just de roliga träningsformerna som blir av!

Hindren har namn som ringar, rig, monkeybars, rep, klättervägg och traktordäck. Är du beredd att utmana dig själv?

Komplett gym

Hinderbanan med Ninja Warriors-stuk är ännu ett steg i Studio S:s uttalade riktning: Att bli ett komplett gym som erbjuder varje form av träning, från traditionellt gym, gruppträning, hälsa, skönhet och välmående, till hinderbanan – den allra senaste och tuffaste utmaningen.

– Nu är den här och det gör oss ganska unika! Kvar är utegymmet, och vi jobbar på det. Nästa år, senast 2018, ska vi vara där, lovar Pethra Perchun.

Fira tioårsjubileet med Studio S

Lördagen den 17 september firas tioårskalaset och hinderbanan invigs. Det är med spänd förväntan som Studio S inväntar den stora dagen.

– Vi har öppet hus hela dagen, med mängder av utlottningar och erbjudanden, tävlingar, kändisar och utmaningar. Våra leverantörer finns på plats, liksom våra kollegor inom skönhet och hälsa. Den dagen blir det också releasepartyn för allt det senaste från Les Mills. Vi bullar verkligen upp med allt! lovar Pethra Perchun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top