• Staffanstorp –
  • Bara –
  • Dalby –
  • Genarp –
  • Hjärup –
  • Klågerup –
  • Lund –
  • Malmö –
  • Veberöd -
  • Åkarp
logo
Home / huvudnyheter / Rum för hälsa
Rum för hälsa
Therese Bergdahl, Åsa Andersson och Ann Silwer ligger bakom det nya företaget Rum för hälsa.

Rum för hälsa

Rum för hälsa är tre företag i ett. Bakom det nystartade företaget finns tre ”gamla” bekanta Therese Bergdahl, Åsa Andersson och Ann Silwer. De har alla tre drivit sina företag var för sig på olika platser i Staffanstorp men nu slår de sina påsar ihop och startar Rum för hälsa på Södra Lundavägen 6 mellan Garneriet och Fadder för alla.

I de nyrenoverade lokalerna har de två stycken behandlingsrum som de delar på och ett större rum där de kan hålla utbildningar och olika gruppverksamheter. Att de är tre stycken och har två behandlingsrum tror de kommer fungera bra då Ann & Åsa jobbar deltid med massage medan Therese jobbar med det på heltid.

Idén till att slå sig ihop startade hos Ann då hon drev sitt företag ute på Fabriksvägen och kände att hon ville in till byn igen. När hon hittade lokalen på Södra Lundavägen insåg hon att den var bra men för stor för henne ensam. Hon tog kontakt med Åsa och Therese var för sig och då de båda också kände varandra nappade de snabbt på idén.

Alla tre utför massage men med olika inriktningar. Ann är inriktad på rosenterapi, fibromassage, osho meditation. Många har värk men vet inte varför, där kan hon lösa upp de känslomässiga knutarna så att kroppen hamnar i rätt harmoni och mår bra igen. Åsa arbetar med klassisk svensk massage, massage terapi, friskvårdsmassage och företagsmassage. För henne handlar det mycket om att ha rätt balans i kroppen. Åsa hjälper även de som vill ändra sin livsstil genom att hitta rätt kost och träning. Therese utför klassisk svensk massage, avslappnings-, behandlings-, idrotts- och företagsmassage men även ansiktskur med varma handdukar och ansikts – och hårbottenmassage. Hon säger att många kommer med problem mellan- och på skulderbladen, axlar & nacke som kan skapa huvudvärk & migrän. Hon har börjat erbjuda ansikts- och hårbottenmassagen som ett tillägg till massagebehandlingarna som ett bra komplement. De känner alla tre att de kompletterar varandra med sina kunskaper. Hos Rum för hälsa har du som kund också möjlighet att köpa hälsoprodukter som stärker ditt välbefinnande. De hälsar såväl gamla som nya kunder välkomna in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top