• Staffanstorp –
  • Bara –
  • Dalby –
  • Genarp –
  • Hjärup –
  • Klågerup –
  • Lund –
  • Malmö –
  • Veberöd -
  • Åkarp
logo
Home / Näringsliv / HANDEL / ABBA- köket 3 år på Rondellen
ABBA- köket 3 år på Rondellen

ABBA- köket 3 år på Rondellen

 

I Slutet av januari är det tre år sedan ABBA -köket flyttade in i sina lokaler på Rondellen i Staffanstorp, det tänker de fira genom att öppna upp sin utökade utställning med sina fina kök.

Ett väldigt bra år 2015 gör att ABBA- köket satsar stort och utökar sina lokaler så att de har en del till av undervåningen i Skånelängan på Rondellen till sitt förfogande, det gör att de har möjligheten att visa upp ännu fler av sina fina kvalitetskök. En bra sak för dig som kund då det är lättare att se ett kök i sin helhet och inte bara en lucka. De har också utökat sin personal så att de idag är fem stycken anställda, allt för att hinna ta hand om kunderna på bästa möjliga vis.

I sitt sortiment har de allt från luckor i trä från deras egen tillverkning här i Staffanstorp eller tåliga laminatluckor i olika utförande till målade luckor i valfri kulör. En av nyheterna är att de har en kraftigare och stabilare lucka i två olika vita nyanser som standard. Så vill du ha ett kök som ger ett verkligt gediget intryck så kanske det är just det rätta för dig. De har även en del nyheter inom vaskar och kakel. Deras underlimmade vaskar ger de en garanti på tio år på. Niels ”Nisse” Schultz säger till mig att han underlimmat vaskar i så många år så att lämna 10 års garanti känns väldigt enkelt.

Hos ABBA-köket får du all den service du kan tänka dig. Genom sitt samarbete med leverantörer och hantverkare kan du få ett komplett kök på endast en faktura. Det ger dig som kund möjligheten att se vad den totala kostnaden blir. Givetvis är allting specificerat så du ser vad det är som kostar vad. Fast totalpris och då ingår allt från rivning av det gamla köket till slutstädningen efter uppsättningen av det nya. Om kunden önskar detta.

Till sin hjälp har de kontakt med ett flertal duktiga hantverkare som alla har lång yrkeserfarenhet. Där är Jörgen Månsson på Skånes Elcenter, Håkan Niklasson på Niklassons VVS AB, Jonas Sandå på Joma Måleri och många duktiga montörer.

Så går du i köksbytar tankar eller bara är nyfiken ändå så gör ett besök hos dem under januari månad då de har 15 procent på luckbyte och 20 procent på sina kompletta kök.

Nisse med personal tackar alla sina gamla kunder för ett bra 2015 och önskar alla nya kunder välkomna 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top