• Staffanstorp –
  • Bara –
  • Dalby –
  • Genarp –
  • Hjärup –
  • Klågerup –
  • Lund –
  • Malmö –
  • Veberöd -
  • Åkarp
logo
Home / Uncategorized / Visningsdagar på Agroma Sydoch Göranssons Maskiner – Årets mest spännande dagar

Visningsdagar på Agroma Sydoch Göranssons Maskiner – Årets mest spännande dagar

Visningsdagar på Agroma Syd och Göranssons Maskiner i Önsvala – det är då man börjar ana att det kommer en vår igen! Välkommen till tre heldagar fyllda med spännande nyheter, intressanta och matnyttiga seminarier, stora maskiner, möten och festligheter för hela familjen!

Torsdagen den 29 januari – dagen för dig inom entreprenad- och grönytebranscherna

Här får du bland mycket annat chansen att se och prova den nya krosskopan från MB Crusher, stora delar av JCB:s maskinprogram, från lastmaskiner och teleskoplastare till de stora grävmaskinerna, samt tangerande leverantörer. För dig inom grönytebranschen finns det senaste från kvalitetsmärken som Husqvarna, Holder och Avant på plats. Dagens första seminarium står MB Crusher för och naturligtvis är det krosskopan som avhandlas, maskinen som förvandlar rivningsmaterial till fyllningsmassa – direkt på rivningsplatsen. På dagens andra seminarium möter vi JCB, där representant från Söderberg & Haak och Agroma Syd berättar om JCB’s innovativa och starka produkter.

Fredagen den 30 januari – lantbruksdagen

Under natten har den stora visningshallen tömts på entreprenadmaskinerna för att omedelbart möbleras om med lantbruksmaskiner. Här ligger ingen på latsidan!

Hela produktprogrammet finns på plats. Traktorer och tröskor från Case IH och New Holland, vallmaskiner från Krone, Amazone med bland annat växtskyddsspruta, jordbearbetnings- och såmaskiner från Väderstad, plogar från Agrolux och sist men inte minst JCB’s lastmaskiner och teleskopare.

Ja, listan kan göras lång och är egentligen ännu längre med tangerande leverantörer såsom Dataväxt, Husqvarna, Närlant och Nordfarm med flera. Dagen bjuder även på tre intressanta seminarier. Först ut är New Holland på temat ”Tröskor, kapacitet och halmkvalitet”. Väderstads Bo Starck avhandlar ämnet ”Vårbruk och nya möjligheter”.

Sist ut är Case IH med ämnet ”Axial Flow, historien och framtiden”.

Lördagen den 31 januari – festligheter för hela familjen

Visningsdagarna avslutas med en lördag som inte bara erbjuder samma program av maskiner som under fredagen utan som kryddats extra med tipsrundor, tävlingar och umgänge. Gammal som ung, branschfolk eller bara nyfiken – välkommen till Agroma Syd och Göranssons Maskiner! Alla stora vidunder finns på plats för beskådning!

Alla tre dagarna lockar den välfyllda butiken med riktigt bra erbjudanden samt korv, läsk och kaffe.

-Visningsdagarna är verkligen uppskattade och välbesökta av alla, från den nyfikne husägaren i Staffanstorp till de mest professionella företagarna. Det alltid lika roligt att arrangera dessa dagar.Vi ser det som mycket viktigt att inte bara sälja en maskin till en kund eller reparera ett redskap – det är viktigt att bygga relationer och förtroende. Både inom entreprenadbranschen och i lantbruksföretagen är man ofta ganska ensam i sitt företagande. Då är det viktigt med en samtalspart man har förtroende för. Visningen är en del av de arrangemang vi anordnar för att både presentera maskiner och teknik samtidigt som här ges ett utmärkt tillfälle att träffa andra i branschen, umgås och skapa just relationer och förtroende.Så med andra ord finns det många bra anledningar att besöka Staffanstorp och då framförallt oss på Agroma Syd och Göranssons Maskiner den 29 till 31 januari. Välkomna, hälsar Lars-Göran Larsson på Agroma Syd och Göranssons Maskiner i Önsvala.

 

 

  2013.01.12, Ann Mellblom för Spegeln


										
					
									

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top