• Staffanstorp –
  • Bara –
  • Dalby –
  • Genarp –
  • Hjärup –
  • Klågerup –
  • Lund –
  • Malmö –
  • Veberöd -
  • Åkarp
logo
Home / Näringsliv / HANDEL / Lomma helt rätt för DittNyaBadrum
Lomma helt rätt för DittNyaBadrum

Lomma helt rätt för DittNyaBadrum

För ett drygt år sedan öppnade DittNyaBadrum butik i Lomma, en systerbutik till den i Staffanstorp.

-Lomma har visat sig vara helt rätt ort för oss. Man har ett långsiktigt tänkande kring sitt boende, man renoverar, lägger tid och energi på sina hem. Ungefär som man tänker kring sitt boende i Staffanstorp, säger Sanna Isaksson.

Nyckelfärdiga badrum till fast totalpris” är konceptet som, i kombination med svenska kvalitativa varumärken, har rönt stor uppskattning bland Lommabor och tillresande.

-Jag vågar påstå att här fanns ett uppdämt behov av en aktör som DittNyaBadrum. Hantverkare, inredare och mycket välsorterad butik i ett enda koncept. Vi märker att vår utställning med sexton olika badrum i verklig storlek inspirerar och gör det enkelt att välja, berättar Sanna Isaksson.

Hon nämner också en ny tjänst – möjligheten för kunden att själv, via DittNyaBadrums hemsida, gå in och boka tid för kostnadsfri ritning av det nya badrummet:

-Det har blivit en succé. Kunderna upplever det som smidigt och det stämmer väl med hur vi vill uppfattas. Vi vill vara Sveriges modernaste badrumsbutiker, och i ett sådant koncept ingår naturligtvis smidighet.

Handplockade medarbetare

Henrik Bringendal. Bild DittNyaBadrum

Sanna Isaksson har handplockat två medarbetare till Lommabutiken: Henrik Bringendal, som är butikschef, och Kevin Borggren, projektansvarig.

-De har båda flera års erfarenhet och stor kompetens inom branschen, både vad gäller produktkunskap och när det handlar om att ha öga för detaljer. Båda drivs av ett starkt engagemang att följa och guida kunden hela vägen från idé och ritning, genom hela renoveringen och till det nya badrummet, säger Sanna Isaksson.

Tio år på marknaden

Efter snart tio år på marknaden har varumärket DittNyaBadrum vuxit sig allt starkare i Skåne. Kundflödet, säger Sanna Isaksson, är jämnt. Nya kunder kommer ofta på rekommendation av befintliga kunder. Hon avslöjar att hon håller ögonen öppna för expansion på ytterligare orter, även om hon i nuläget inte avslöjar var:

-Vi inväntar rätt tillfälle på rätt ort. Så gjorde vi när vi etablerade oss i Lomma. Här har vi verkligen kunnat bygga vårt unika koncept från grunden. Det har slagit väldigt väl ut och kunderna upplever oss som tydliga i allt från vårt koncept till hur produkterna visas i butiken.

Vackert och bekvämt

 

På frågan om vilka badrumstrender som råder år 2016, svarar butikschef Henrik Bringdendal med en svepande gest över de sexton badrummen och utställningen av kakel. Det är tydligt vartåt trenden pekar: Lugna färger med inspiration från de naturliga stenarna. Granitkeramik som liknar marmor och kalksten är de mest populära. Man fokuserar på granitkeramik som man slipper behandla och olja, och som därmed blir mer lättstädad och underhållsfri. Stilen ska vara hållbar länge och gärna stora format med minimala fogar

.Interiörbild DittNyaBadrum Lomma (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top